Vi vill komplettera, förnya och skapa mångfald – tillsammans!

Spontansökan

Vi söker ständigt kompetent personal inom alla våra verksamhetsområden. Även om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu tar vi gärna emot spontanansökningar via formuläret här på sidan.

Det handlar om känsla, smarta lösningar, maskiner och kunskap

Anläggning

Samarbeta med Hallbloms designers och arkitekter inom anläggning och trädgård, diskutera med kunder och planera projekt. Vi har i dag flera olika delar i våra anläggningsuppdrag som behöver förstärkas.

Lämna in en spontanansökan så kommer vi att kontakta dig för nästa steg.

Bengt

Vill du veta mer? slå mig gärna en signal!

Bengt Törnblom

Arbetschef anläggning
070-344 99 56
bengt@hallbloms.com

Du blir en av dessa unika förmågor som kunderna så ofta efterfrågar

Stensättning

En av våra mer grundläggande kunskaper är stensättning, något vi stolt jobbat med i över 70 år och gissningsvis kan du därför bli en del av Sveriges största stenhuggarteam.

Vår storlek och kompetens gör att vi får hela tiden utmaningar som sträcker sig utöver det vanliga, så vi söker dig som gillar det svåra – och vi lovar ett omväxlande arbete både utom- och inomhus.

Lugn, tålmodig och noggrann… och nästa alltid utomhus

Skötselarbete

Vi är det bolag i Uppsala som sköter flest antal kvadratmeter utomhusyta – det beror på att vi är bäst på just detta.

Vi vill jobba med dig som tycker om ordning och reda, som är stolt över att vara vår förlängda arm för att sköta de ytor som våra invånare ser varje dag. Ni ser med egna ögon vad som behöver åtgärdas, repareras, putsas, klippas, torkas, krattas osv.

…och som tycker det är helt ok att det kommer en skur lite då och då (det är ju ändå Uppsala).

Maskinförare i arbete

Trånga utrymmen, konstiga uppdrag, men vi lovar – ingen dag den andra lik!

Maskinförare

Vi tror du gillar när det bara finns några cm på varje sida om skopan att spela på, att du har full koll på när grusbilen kommer och hur du kalibrerar laserpasset. Du lätt förstår och kan förklara för en kund som just fått hela villakällaren utdömd av vattenskada, att du har gjort detta förut och att trädgården kommer till och med bli bättre än vad den var tidigare.

Vi vill att du ska jobba för oss! Hjälp oss att göra nytta.

Hjälp oss att hålla koll – ett viktigt jobb

Gårdsansvarig

Under en vecka lämnas det ut ca 270 olika typer av stora och små verktyg från vårt huvudlager. Många ska användas bara någon enstaka dag eller någon vecka, andra över längre tid – men de som hämtar behöver rätt grejor, rätt instruktioner, rätt tillbehör (rätt skyddsutrustning) och vi vill att du hjälper oss med detta.

Vi hoppas du jobbat med detta tidigare, gärna har tankar och idéer på hur man effektiviserar, digitaliserar och följer upp. Du kommer att ansvara för att lämnar till reparation, och dessutom supportar våra enheter ute på fälltet som kan behöva snabb hjälp.