Om oss

Oavsett om du är här för att leta entreprenör eller leta din nästa arbetsplats så har vi några få viktiga
delar vi vill berätta, om oss…

Ring oss: 018-13 99 50

Att alltid bli bättre – det är en del av vårt DNA

Stabilt företagande

Företaget startades 1949 av Anders Hallblom och köptes senare av Ivan Persson. Ivans bror Kenneth var tidigt med och tog senare över företaget. Efter generationsskifte år 2009 drivs Trädgårdsanläggare Hallbloms numera av Kenneths dotter Malin Persson.

Vi är sedan 2017 miljö- och kvalitetscertifierade enligt FR2000:2017 vilken är likvärdig med ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. År 2019 är vi ca 120 medarbetare, både anställda och inhyrda egenföretagare och blir framröstade som årets företagare. Idag arbetar vi i ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet. Vårt DNA är att hela tiden förbättra våra kunskaper, göra bättre jobb åt fler och mer nöjda kunder – jobb utförda av medarbetare som känner stolthet, tillhörighet och trygghet.

Branschvinnare – på toppen av sin bransch

Varje år utser vi de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som överträffat den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år i samarbete med Largest companies och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen.

Länets företagare

Antalet vinnare till utmärkelsen är endast mellan 2-3 % av alla Sveriges aktiebolag. Kriterier för att bli certifierad som Länets Företagare är bl a

  • Krav på att bolaget är välskött
  • Kreditbetyg AAA
  • Vinstdrivande
  • Positiv vinstmarginal
  • Tillväxt
  • Ingen Registrerad betalningsanmärkning senaste 12 mån
  • Välskött styrelse
  • Ingen närliggande konkurs
  • Avkastningsvärdering utifrån bolagets vinst
  • Kundrecensioner online

Vi håller vad vi lovar – detta har stämt i över 70 år

VD:n har ordet

Jag är otroligt stolt över att vi på Trädgårdsanläggare Hallbloms har så stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar, parkanläggningar och parkskötsel samt smide och snickeri.

Vi anstränger oss för att utveckla kreativa, originella och funktionella miljöer med hjälp av landskapsingenjörer, arkitekter och designers. Vi planerar och kommunicerar genom våra erfarna projektledare.

All vår samlade kompetens samt medlemskapet i Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) borgar för kvalitet och leveranssäkerhet.

Vi håller det vi lovar!

Hälsningar Malin Persson, ägare och VD