Lediga jobb

Trots vår storlek letar vi alltid efter nya energiska förmågor – trots, eller kanska tack vare vår storlek så är HALLBLOMs präglat av en stark familjär känsla. Just nu har vi projekt i en omfattning det var länge sedan vi såg, och känner du att du brinner för något av nedanstående så skicka in en spontanansökan. Så kanske blir du en i vår familj.

Vi vill komplettera, förnya och skapa mångfald – tillsammans!

Spontansökan…

Vi söker ständigt kompetent personal inom alla våra verksamhetsområden. Även om det inte finns några lediga tjänster som passar dig just nu tar vi gärna emot spontanansökningar via formuläret här på sidan.

Det handlar om känsla, smarta lösningar, maskiner och kunskap

Anläggning

Samarbeta med Hallbloms designers och arkitekter inom anläggning och trädgård, diskutera med kunder och planera projekt. Vi har i dag flera olika delar i våra anläggningsuppdrag som behöver förstärkas.

Lämna in en spontanansökan så kommer vi att kontakta dig för nästa steg.

Malin VD

Malin

Vill du veta mer? slå mig gärna en signal!

Malin Persson

VD
070-3422240
malin@hallbloms.com

Du blir en av dessa unika förmågor som kunderna så ofta efterfrågar

Stensättning

En av tjänsterna vi erbjuder är stensättning, något vi stolt jobbat med i över 70 år!

Vår storlek och kompetens gör att vi hela tiden får utmaningar som sträcker sig utöver det vanliga, så vi söker dig som gillar det svåra – och vi lovar ett omväxlande arbete både utom- och inomhus.

Lugn, tålmodig och noggrann… och nästa alltid utomhus

Skötselarbete

Vi är ett bolag i Uppsala som sköter väldigt många kvadratmeter utomhusyta – det beror på att vi är bäst på just detta.

Vi vill jobba med dig som tycker om ordning och reda, som är stolt över att vara vår förlängda arm för att sköta de ytor som våra invånare ser varje dag. Ni ser med egna ögon vad som behöver åtgärdas, repareras, putsas, klippas, torkas, krattas osv.

Maskinförare i arbete

Trånga utrymmen, konstiga uppdrag. Vi lovar – ingen dag den andra lik!

Maskinförare

Vi tror du gillar när det bara finns några cm på varje sida om skopan att spela på, att du har full koll på när grusbilen kommer och hur du kalibrerar laserpasset. Du förstår lätt och kan förklara för en kund som just fått hela villakällaren utdömd av vattenskada, att du har gjort detta förut och att trädgården kommer till och med bli bättre än vad den var tidigare.

Vi vill att du ska jobba för oss! Hjälp oss att göra nytta.